Onze voeten zorgen dat wij stevig op de aarde staan. Ze dragen ons gewicht en brengen ons waar wij willen gaan. Ieder moment van de dag zijn onze voeten aan het werk en toch besteden de meeste mensen te weinig aandacht hieraan. 

Je voeten zijn een complex maar heel essentieel onderdeel van het menselijk lichaam. Daarom is het wat ons betreft een aanrader voor iedereen om meer over je voeten te weten te komen. Deze cursus is een mooie start als je geen ervaring hebt met massages en kan een goede aanvulling zijn als je bijvoorbeeld schoonheidsspecialiste bent, pedicures verzorgt, of je aanbod van massages wilt uitbreiden.

Indeling Voetreflex Massage cursus

In het eerste deel gaan wij in op de techniek van de Voetreflex Massage. Je voeten bevatten reflexpunten die corresponderen met je organen. Er wordt tijdens deze cursus daarom vooral aandacht besteden aan de theoretische kennis over de werking en behandeling van die reflexpunten. De theorie wordt vervolgens ook direct in de praktijk gebracht door op elkaar te oefenen en van elkaar te leren.

In het tweede deel besteden wij aandacht aan de inrichting van je massagepraktijk en de verzorging rond de massagetafel. Hoe creëer je een kloppende en fijne praktijkruimte met weinig middelen? Wat heeft een klant nodig om zich comfortabel genoeg te voelen om volledig tot rust te komen? Wat zijn de technische elementen waar je het meeste op moet letten? Op al deze vragen geven wij in deze cursus antwoord.

 

Jouw bijdrage voor de Voetreflex Massagecursus bedraagt €150,-. 

Benodigdheden

  • Handdoeken en een onderlaken

  • Makkelijke loszittende kleding

  • Zin om er een mooie dag van te maken

 

Wat leveren wij?

  • Een werkboek, massageolie en een massage muzieklijst

  • Een heerlijke lunch, thee en verfrissingen

  • Een mooi certificaat na afloop van de cursus

 

Duur van de cursus

1 dag

Al onze cursussen kunnen ook privé gegeven worden. Neem hiervoor contact op met Mirjam Raber 06-52471092


Data: 13 Januari 2017

VOET REFLEX MASSAGE CURSUS